L'espai del benestar

El Centre de Recuperació Funcional Vilanova és una empresa dedicada a la salut amb més de 25 anys d’experiència i tradició a Vilanova i la Geltrú amb una petita sucursal també a Cubelles desde el 2004.

Ens definim per la innovació i la millora constant fet que implica la implantació de noves tècniques i especialitats adaptades per atendre als pacients amb els millors tractaments actuals.

El nostre centre disposa de 300m2 en dues plantes equipats amb les millors instal.lacions: ascensor, wc adaptat per minusvàlids, sala de cures, despatxs mèdics, vestidor, sala d´osteopatia, sala d´estudis biomecànics de la marxa, sala de Raigs X amb reveledora digital, sala de dietètica, revisions mèdiques del treball i actualment desde el passat febrer realitzem proves d´esforç i certificat d´aptituds mèdiques per als esportistes més exigents.

Que t'oferim?

Les especialitats en les que treballem són fonamentalment la fisioteràpia, l´osteopatia, traumatologia, podologia esportiva, dietètica i nutrició, estètica i la medicina esportiva tant a nivell particular com per les mútues de salut. Des de 2005 som centre concertat oficial de la mútua d´accidents del treball de Fremap tractant pacients en l´àmbit laboral i gestionant tots els tràmits corresponents.

Tots els nostres professionals són titulats en les seves especialitats i col.legiats pels seus respectius col.legis de Barcelona i Catalunya, pel registre d´osteòpates d´Espanya (ROE) ja que són les nostres garanties juntament amb la constant formació per tal d´asssegurar al pacient una qualitat en el tractament personal i multidisciplinar respectant sempre la confidencialitat i la intimitat del pacient.

El nostre equip

timeline_pre_loader
1997 NEIX CRF

2002

Canvi de seu al carrer Dr. Fleming 42

2004

Canvi de seu al carrer Dr. Fleming 42

2008

Servei de Podología Esportiva

2011

Incorporem l’especialitat d’Osteopatia als nostres serveis

2012

CRF Cubelles es trasllada a la Plaça de la Font 5-7, de la mateixa població

2014

Incorporem l’especialitat de Dietètica i Nutrició

2016

Incorporem l’especialitat Medicina de l’esport i les Proves d’esforç

2017

Incorporem al centre :

  • Servei d’ecografies musculoesquelètiques
  • Diagnòstic de lesions
  • Tractament amb EPTE
  • Neuromodulació

2019

Incorporem al centre :

  • Especialitat de Psicologia
  • Ialtitude – Entrenament en altura simulada

2020

Incorporem als nostres serveis :

  • Pilates terapèutic
  • Exercici terapèutic amb electromiografia de superfície ( EMGs )

El nostre centre