Website Design &
Development

Qui sóc

Fisioterapeuta

Especialitzada en Pilates i Punció Seca

Què és el mètode Pilates?

Pilates és un métode d’acondicionament físic per a qualsevol persona, independentment de la seva edat I condició física, amb l’objectiu d’arribar a un benestar complet del cos I la ment.
Segons Pilates, cos I ment treballan com a una sola unitat, sent la ment la que guía al cos en tots dels moviments, fent que siguin precisos I controlas I per tant, de major qualitat.

Què oferim

Cites de .....

PRINCIPIS DEL PILATES

CONCENTRACIO

realitzar els exercicis amb la máxima consciencia, ja que la ment guía al cos.

CENTRE D´ENERGIA

És el cinturó que envolta el nostre centre de gravetat i que soporta el tronc, ajudant a millorar la postura, facilitant l'equilibri dels moviments i afinant el control motor de les extremitats

CONTROL

s'aconsegueix quan el treball es realitzará des del centre I amb absoluta concentració.

RESPIRACIO

Aprendre a respirar correctament per tal d'economitzar el moviment

FLUIDESA

Aconseguir un bon ritme de treball, sense perdre el control del moviment i controlant el risc de lesió.

PRECISIO

Concentrar-se en els moviments correctes cada cop que es realitzin per evitar

Per tant, és un exercici ideal que es personalitzará a les necessitats de cada persona, treballant de forma global el cos. Els objectius serán mantenir una postura correcta, tonificar i flexibilitzar la musculatura global I donar estabilitat articular. I el que es vol aconseguir a través de les classes és a l’extrapolació de l’ergonomia dels exercicis de Pilates a les activitats quotidianes de la vida, per tal de mantindre una bona higiene postural I prevenir lesions del sistema múscul esquelétic.