Fisioteràpia

Ismael Jiménez

Fisioterapeuta

Punció Seca- Electròlisi Percutanea

Xavier Luiz

Fisioterapeuta

Clara Ràfols

Fisioterapeuta

Punció Seca 

Núria Mauri

Fisioterapeuta

Punció Seca

Octavi Rocha

Fisioterapeuta-Osteòpata

Estructural, Visceral i Craneal

Què és la Fisioteràpia?

Podriem dir que la fisioteràpia és una ciència que utilitza agents físics com crioteràpia, termoteràpia, cineseteràpia, etc per a restaurar la funcionalitat de l´organisme per millorar la qualitat de vida i la percepció del salut del pacient a un grau superior

Beneficis de la Fisioteràpia

Reduir el dolor: 

-Potser és el més conegut i la raó per la qual la majoria de persones acudeix a una consulta de fisioteràpia. El tractament pot ajudar-te a minimitzar o eliminar totalment qualsevol dolor, tant si es tracta d’una lleu molèstia o d’un dolor crònic.

Prevenció del deteriorament físic:

 La fisioteràpia no és només per a aquells que pateixen algun tipus de dolor o malaltia. Mantenir el teu cos saludable al llarg de el temps és fonamental per sentir-te bé. 

Prevenció de lesions: 

-No només aquells que practiquen esport de forma regular han d’estar pendents de prevenir lesions. Realitzar treballs que exigeixen estar en bipedestació hores, o amb una alta demanda física, treballar davant de la pantalla d’un ordinador, realitzar tasques de la llar, etc. 

Totes són tasques  poden repercutir en la teva salut de manera negativa. Realitzar exercicis enfocats a l’activitat que sols realitzar enfortirà la musculatura i les articulacions específiques que fas servir amb més freqüència. D’aquesta manera, podràs evitar lesions o aconseguir una recuperació més ràpida en cas que aquestes es produeixin. 

Accelera la recuperació:

– Si has tingut una intervenció quirúrgica recentment, pot ajudar-te a escurçar el temps de recuperació També és beneficiosa en casos de problemes cardiovasculars o respiratoris, malalties neuorológicas, problemes limfàtics … Consulta amb un fisioterapeuta sobre com pot ajudar-te amb el teu problema, perquè a través d’exercicis adaptats al teu cas concret pot facilitar la teva recuperació. 

Sensació de benestar: –

Un tractament de fisioteràpia pot ajudar-te a sentir-te millor sense necessitat de tenir un problema específic de corregir. Per exemple, pot millorar la qualitat del teu son a l’relaxar la teva musculatura, reduir la necessitat de medicació per dolors articulars o musculars, millorar la teva higiene postural ..

Benefici 1

Millorar la qualitat de vida del pacient

Benefici 2

Millorar l´arc de moviment de les articulacions i teixits

Benefici 3

Reduïr el dolor

Benefici 4

Prevenir de lesions i millorar el deteriorament físic

Indicacions de la Fisioteràpia

Columna Vertebral

Cervicàlgies, Dorsàlgies, Lumbàlgies

Pediatria

El més petits també tenen el seu espai esportiu

Lesions Musculoesquelètiques

Tractament de les lesions com prevenció del sistema musculoesquelètic

Neurologia

Neuràlgies, AVC, síndrome de túnel carpià, etc

Seguiment de l'embaràs

Tractament de lesions més freqüents de l´embaraç

A domicili

Per a pacients que no es poden desplaçar al nostre centre.