CRF Cubelles

Creada l´any 2004 a la part nord del poble ens vem veure obligats a traslladar-nos l´any 2011 al centre del poble per l´alta demanda dels ciutadans d´aquetsta petita villa. Actualement estem al centre de la zona comercial de Cubelles, concretament a la Plaça de la Font 5, 7. Disposem d´uns 120m2 aproximadament amb una sala d´espera, despatx de visites, vestidors i WC adaptat a minusvàlids.

Què fem?

Oferim tres especialitats bàsiques de salut, com la fisioteràpia amb les diferents tècniques innovadores que van evolucionant  amb la tecnologia, l’osteopatia en les tres visions: craneal, estructural i visceral i acupuntura.

Realitzem tot tipus de tractament, desde recuperacions esportives com d’intervencions quirúrgiques ( pròtesi genoll, maluc, lligaments encreuats, etc).

Realitzem teràpies com la massoteràpia, electroteràpia, cineseteràpia, punció seca i acupuntura per a tot tipus de patologies.  Per exemple, l’stress, sobrecàrregues musculars del treball o esport i  dolors articulars. Treballem totes les patologies del sistema músculo-esquelètic en les 3 especialitats fent una valoració, una anamnesi inicial i proposant un tractament personal i individualitzat.

Desde març de 2021 realitzem tractaments de fisioteràpia-estètica per a modelar el cos amb diatèrmia (TCARE)  combinat amb la pressoteràpia

Secció de Fisioteràpia Estetica

Què és la fisio-estètica?

La fisioteràpia estètica podria definir-se com una barreja de medicina estètica amb fisioteràpia ja que tracta l´opció d´ajudar a recuperar estèticament una zona gràcies a tècniques com la massoteràpia ( drenatge linfàtic) , electroteràpia, radiofreqüència i pressoteràpia. 
Així, el/la fisioterapeuta aplica un tractament per eliminar per exemple:
 -la cel·lulitis d´una zona del cos 
 -recuperar la musculatura afectada pel part
 -recuperar l’elasticitat de la dermis perduda durant una cirurgia
 -tractaments de cicatrius 
Com a disciplina està començant a donar els seus primers passos per la qual cosa resulten imprescindibles l’especialització i l’aplicació de cada tècnica de forma individualitzada. La combinació d’elements mecànics i de teràpies manuals t’ofereix un gran resultat.

Les nostres especialitats a Cubelles

El nostre equip a Cubelles

Ismael Jiménez

Fisioterapeuta

Punció Seca- Electròlisi Percutanea

Fina Gomariz

Llicenciada en INEFC - Osteòpata

On som?

Adreça

Plaça de la Font, 5 08880 Cubelles Barcelona

Truca'ns

938 95 77 49

Horari

Dilluns a Divendres : 09:00 a 13:00 16:00 a 20:00 Caps de Setmana : Tancat

E-mail

admincubelles@crfvilanova.com