CRF Cubelles

Creada l´any 2004 a la part nord del poble ens vem veure obligats a traslladar-nos l´any 2011 al centre del poble per l´alta demanda dels ciutadans d´aquetsta petita villa. Actualement estem al centre de la zona comercial de Cubelles, concretament a la Plaça de la Font 5, 7. Disposem d´uns 120m2 aproximadament amb una sala d´espera, despatx de visites, vestidors i WC adaptat a minusvàlids.

Què t’oferim?

Oferim tres especialitats bàsiques de salut, com la fisioteràpia amb les diferents tècniques innovadores que van evolucionant  amb la tecnologia, l’osteopatia en les tres visions: craneal, estructural i visceral i l’acupuntura.

Realitzem tot tipus de tractament, desde recuperacions esportives, com recuperacions d’intervencions quirúrgiques ( pròtesi genoll, maluc, lligaments encreuats, etc).

Realitzem teràpies amb massatge, punció seca, acupuntura per l’stress, per sobrecàrregues musculars del treball o esport d´alt rendiment o simplement per relaxar la musculatura.

Des de març de 2020 realitzem tractament amb exercici terapèutic amb electromiografia de superficie on objectivament veiem amb un tablet quina musculatura està molt estimulada o atrofiada. Es una tèrapia on el pacient veu en tot moment quin tipus de contracció realitza. 

Les nostres especialitats a Cubelles

El nostre equip a Cubelles

On som?

Adreça

Plaça de la Font, 5 08880 Cubelles Barcelona

Truca'ns

938 95 77 49

Horari

Dilluns a Divendres : 09:00 a 13:00 16:00 a 20:00 Caps de Setmana : Tancat